Komravolgy.hu | Hírek
Bejelentkezés
Felhasználónév
Jelszó


Regisztráció >>
Naptár
Közösség
Hírek
Értesítés

Komrai – Hasznosi Horgász Egyesület

.                        Elnöksége                      .

ÉRTESÍTÉS!

 

 Az egyesület Elnöksége értesíti tagjait, napijegyes és vendég horgászokat, hogy 2020. szeptember 16. 05,00-tól 2020.szeptember 20. 14,00-ig, a VII. Nagyhal fogó verseny ideje alatt a térképen megjelölt, valamint a parton kiszalagozott helyeket hagyják szabadon.

A versenyben részt nem vevő horgászok a kiszalagozott szektorokon kívül horgászhatnak, 10-10 méter elhagyásával.
 

 

Salgótarján, 2020. szeptember 02.

KHHE Elnöksége.

2020-09-02
Tilalom

Komrai – Hasznosi Horgász Egyesület

.                       Elnöksége                      .

 

TILALOM!

 

Az egyesület Elnöksége tájékoztatja a horgászokat, hogy három nyaras ponty telepítése okán, a békés halak horgászatára Komravölgyi víztározón

 

TILALMAT RENDEL EL:

 

2020.06.29-én 12,00-tól

2020.07.02-án 12,00-ig!

        

A tilalom ideje alatt a pergető horgászmódszer nem engedélyezett. A ragadozó hal horgászatához szükséges kisméretű csalihal fogása spiccbottal megengedett.

        

Felhívjuk a horgászok figyelmét, hogy az elrendelt horgászati tilalmat következetesen tartsák be, mivel a halászati őrök szigorúan ellenőrzik annak betartását. A tilalom megszegőivel szemben a halászati őrök eljárást kezdeményeznek!

 

Salgótarján, 2020. június 23-án.

 

Sporttársi üdvözlettel:

KHHE Elnöksége

2020-06-24
ÉRTESÍTÉS

Komrai – Hasznosi Horgász Egyesület

.                        Elnöksége                      .

 

ÉRTESÍTÉS!

         Az egyesület Elnöksége értesíti tagjait, napijegyes és vendég horgászokat, hogy 2020. május 04-én 04,00-tól 2020. június 01-én 04,00 -ig a táblákkal kijelölt

 

ÍVÁSI TERÜLETEKEN

 horgászni TILOS!

 

         A kijelölésre került ívási területekről a halőrnél érdeklődjenek!

 

Az ívási területen belül a horgászati időn túli harcsázás engedélyezett a meghatározott szabályok betartásával, azonban ott csalihal fogása nem engedélyezett!

 

Tájékoztatjuk a horgászokat, hogy a kijelölt ívási területen való engedély nélküli tartózkodás – horgászkészséggel, vagy az nélkül – jogosulatlan horgászatnak minősül, mely fegyelmi eljárást von maga után!

 

Az egyesület Elnöksége felhívja a horgászok figyelmét, hogy az értesítésben foglaltakat tartsák be!

 

A 2020 évi éjszakai horgászat kezdete 2020.június 06-án szombaton a Hasznosi tározón lesz.

 

Salgótarján, 2020. május 04-én.

 

KHHE Elnöksége.

2020-05-04
Horgászati időn túli horgászat

Komrai – Hasznosi Horgász Egyesület

.                       Elnöksége                      .

 

 

A 2020.02.09-én, a Küldött gyűlés által elfogadott „Horgászati időn kívüli horgászat” feltételei és szabályai

 

 1. Horgászati időn kívüli horgászatnak minősül minden olyan horgászati tevékenység, ami a Horgászrend 9. pontjában foglalt, adott hónapra meghatározott és elfogadott horgászati időn kívül történik.
 2. A horgászati időn kívüli horgászat kizárólag előzetes bejelentkezés és térítés (2.500Ft/fő/éjszaka) ellenében vehető igénybe.
 3. Éjszakánként a minimum befizetés összege 7.500 Ft, részvevők minimum száma 2. Ez esetben a minimum befizetés összege a részvevő 2 horgászt terheli. 3 vagy afölötti létszám esetén 2.500Ft/fő.
 4. Vendég horgászokesetében is ez az összeg áll fenn, viszont számukra, a horgászat megkezdésének napjára napijegyváltás szükséges. Esetükben a horgászati időn kívüli horgászatra jogosító horgászjegy másnap reggel 06:00-ig érvényes.
 5. A horgászati időn kívüli horgászat során lehetőség van nagy pontyokra és harcsákra horgászni, melyek feltételi:
  1. nagypontyozás
   1. kizárólag fűzött csalival szabad horgászni (bojli, pellet)
   2. nagyméretű merítőháló
   3. pontybölcső, pontymatrac
   4. fertőtlenítő (használata kötelező)
  2. harcsázás
   1. csalizni kimondottan harcsa horgászatnál megszokott módon szabad (nagyméretű csalihal, harcsázó bojli és pellet, stb)
   2. nagyméretű vastag fólia (minimum 3X2 méter)
 6. Ezen horgászat ideje alatt, kifogott halat megtartani, illetve időlegesen bármilyen halat (nagytestű pontyot) pontyzsákba, haltartóba tenni TILOS. Ez alól kivétel a harcsa. A víztározókra éves területi engedéllyel rendelkező horgászok részére alkalmanként 1 db harcsa zsákmányolható. Vendéghorgászok részére, (amennyiben a megváltott napijegyben meghatározott megtartható mennyiséget nem érte el) 1 db harcsa zsákmányolható, ami maximum 130cm lehet.
 7. Ezen horgászat ideje alatt minden kifogott harcsát köteles a horgász a halőrnek jelenteni, függetlenül attól, hogy megtartja vagy sem.

 

Továbbá, az egyesület Elnöksége arra kéri a horgászokat, hogy a harcsa törzsállomány védelme érdekében a 200 cm, és annál nagyobb harcsákat helyezzék vissza élőkörnyezetükbe.

 

Salgótarján, 2020. április 21-én.

Sporttársi üdvözlettel:

KHHE Elnöksége

2020-04-23
Értesítés

Komrai – Hasznosi Horgász Egyesület

.                       Elnöksége                      .

 

ÉRTESÍTÉS

Tisztelt Horgásztársak!

Ahogy ígértük, jelentkezünk az aktualitásokkal. E rendkívül kellemetlen helyzet most mindannyiunktól felelősségteljes, és toleráns viselkedést követel meg. Horgászegyesületünk vezetősége – a kialakult helyzetre tekintettel – az alábbi döntést hozta. Az Egyesület gazdasági vezetője folyamatosan figyelemmel kíséri a befizetéseket, melyekről rendszeresen visszajelzést ad a jegykiadóknak. A jegykiadó a befizetésekre tekintettel az engedélyeket folyamatosan postázza a tag címére. Így a fizikai kontaktusok számát a minimálisra csökkentjük. Befizetéseiket továbbra is megtehetik akár átutalással, akár csekkes befizetéssel. Megértésüket és együttműködésüket köszönjük. 

Salgótarján, 2020. március 31-én.

 

Sporttársi üdvözlettel:

KHHE Elnöksége    

2020-04-01
első oldalelőző1234következőutolsó oldal