Komravolgy.hu | Fórum
Bejelentkezés
Felhasználónév
Jelszó


Regisztráció >>
Naptár
Közösség
Fórum - VII. Pünkösdi kupa 2013
Itt ebben a témában oszthatod meg véleményed:
VII. Pünkösdi kupa 2013

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Sziasztok!

Tegnap kijelölésre kerültek a helyek. A Pilinyi spicc kimaradt a megközelíthetetlensége miatt. Helyette a gát túloldalán került 4 hely kijelölésre az első öbölig. A gáthoz közeli helyek kimaradtak a szórásból, szerintem így kiegyenlítettebbek az esélyek. A megkívánt dobásirány is párhuzamos a gáttal, tehát senkit nem szeretnék meglátni a gátra, vagy felé dobálni! Úgy gondolom, a többiekkel szemben így tisztességes. Először figyelmeztetéssel, majd kizárással jár a szabálytalanság!

 Ma délután kint leszek, mindenki megnézheti a helyeket, elmondhatja véleményét, de én döntök.

Ufffff!

2013-05-16 11:10:49
Szia Robi!

Az,hogy még nem pecáztál egy tavon,bárhol hátrányt jelent. A gergi tó amúgy is elég speciális víz a mélysége és akadóssága miatt. A pilinyi spicc az egyik legjobb hely a tavon,már kétszer is ott nyertek,de kb 200 db horoggal,és közel ennyi kosárral kell készülni oda. Az a tó szinte legakadósabb része,de nagyon kedvelik a halak. A választós sorsolásnál el tudod kerülni az ilyen nagyon akadós részeket,mert a helyiek segítenek,de ha a helyet húzzuk ki akkor oda kell ülni és kész . 

Üdv:Szabolcs

2013-05-13 14:23:20
Sziasztok!

Én ezen a versenyen fogok először horgászni a tónál! Soha nem pecáztam itt.... 

Most akkor ez hátrány? Pilinyi spiccel mi a helyzet? Ez a hely jó vagy nem? Én ezért nem szeretem a régi helyválasztós módszert.....

Vagy ha sikerül erre a helyre mennem akkor mivel készüljek!

Segítsetek nekem!

 

Köszi

2013-05-13 13:29:40
Akkor mi van Szabolcs, ha az marad Neked a választáskor? Azt hogy oldod meg? Vagy akkor egyből fel kell adni, hazamenni? Végigbosszankodni az egészet? Ez szerintem egy buli (persze pénzbe kerül). Én, ha horgászni megyek, az már maga öröm, ha fogok is valamit, az már grátisz, ajándék!

2013-05-08 17:58:06
Szia Csaba!

A sorsolásnak csak annyi a jelentősége,hogy a húzásos esetben készülni kell olyan esetre,helyre is,amit a választásos lebonyolításban nem választanák. Ilyen pl. a pilinyi spicc. Azért oda kicsit más az eszközigény :)

2013-05-08 10:22:42
első oldalelőző1234következőutolsó oldal